Cart 0

.

fotograf wallinga www.wallinga.no
 

Boligfoto

Vi dekker hele skalaen av boliger på markedet i dag og tilpasser oss objektet vi skal fotografere med tanke på tidsbruk og bildestil.
En fotograf med høy standard og strenge krav til seg selv sikrer en god kundeopplevelse og forutsigbarhet på leveransen.

Tilleggsprodukter boligfoto
-Tomtemerking
-Mastfoto
-Collage
-Stillbilde video
-Hasteoppdrag, bilder levert samme dag
-Avansert fotoredigering / fjerning av objekter

 
Meget dyktig fotograf. Fikk frem de fineste detaljer av boligen, og gav oss gode råd og innspill. Kan anbefales på det sterkeste !
— Øyvind S.
 
 

.

fotograf wallinga www.wallinga.no
 

Skumringsfoto

Understrek boligens kvaliteter med bilder tatt på kvelden. Anbefales for eiendommer med flott utebelysning eller flott kveldsutsikt.

 

 

.

fotograf wallinga www.wallinga.no
 

Dronefoto

Få oversikt ovenfra og vis frem eiendommen på en spektakulær måte. Dronefoto/video gir enkelt kjøper en flott oversikt over tomten, beliggenheten og nærområdet.
Vi er RO1 sertifisert og benytter DJI Phantom 4 PRO til droneoppdrag. Bilder fanges i 20 megapixler råformat og video i 4k kvalitet.

 

.

fotograf wallinga www.wallinga.no
 

Boligfilm

Vis frem boligen på en fantastisk og stemningsfull måte som bilder ikke kan. Med snertne bevegelser og stemningsfull musikk beveger vi oss gjennom boligen og skaper et helt unikt produkt.
Anbefales på mer eksklusive objekter for å understreke det unike.

Vi kan tilrettelegge boligfilm med miks av dronebruk, filming fra bakkeplan, inne/ute og stillbilder fra f.eks skumringsfoto.
 

 
 
 
 

.

plantegning-illustrasjon.jpg
 

Plantegning

Vi måler opp og tegner boligen selv eller produserer plantegning fra eksisterende byggetegninger etc. Vi kan lage et utrykk på plantegningen som er unikt for ditt kontor. Selvfølgelig med din logo på.


Vi tilbyr flere forskjellige stiler

  • 3d plantegning (møblert, u-møblert, romnavn)

  • 2d plantegning (møblert, u-møblert, romnavn)

  • Samletegning (alle etasjer på en side) 2D eller 3D.