Cart 0

.

fotograf wallinga www.wallinga.no
 

Boligfoto

Vi dekker hele skalaen av boliger på markedet i dag, og tilpasser oss objektet vi skal fotografere med tanke på tidsbruk og bildestil. Vi liker å tenke nytt og være kreative! Sammen med deg utvikler vi bildepakker og matriell som passer dine behov.

For å "gi det lille ekstra" og holde en høy standard, tar vi på oss færre oppdrag enn konkurrentene. Dette gir oss mer tid på hver eiendom og høyere kvalitet på bildene og ikke minst opplevelsen av å ha fotografen på besøk.
 

 
Meget dyktig fotograf. Fikk frem de fineste detaljer av boligen, og gav oss gode råd og innspill. Kan anbefales på det sterkeste !
— Øyvind S.
 
 

.

p_Dusk_1015173-300007-16329-16327-22-2-11878955.jpg
 

Skumringsfoto

Understrek boligens kvaliteter med bilder tatt i skumringen. Anbefales for boliger med flott utebelysning eller flott kveldsutsikt.
Vi tilbyr også muligheten for å ta alle bildene fra boligen på kvelden.

 

 

.

fotograf wallinga www.wallinga.no
 

Dronefoto

Få oversikt ovenfra og vis frem eiendommen på en spektakulær måte. Dronefoto/video gir enkelt kjøper en flott oversikt over tomten, beliggenheten og nærområdet.
Vi er RO1 sertifisert og benytter DJI Phantom 4 PRO til droneoppdrag. Bilder fanges i 20 megapixler råformat og video i 4k kvalitet.

 

.

boligvideo.jpg
 

Boligfilm

Vis frem boligen på en fantastisk og stemningsfull måte som bilder ikke kan. Med snertne bevegelser og stemningsfull musikk beveger vi oss gjennom boligen og skaper et helt unikt produkt.
Anbefales på mer eksklusive objekter for å understreke det unike.
 

 
 
 
 

.

Brønnbakken-17_Kjeller_3D.jpg
 

Plantegning

Vi kan lage et utrykk på plantegningen som er unikt for ditt kontor. Selvfølgelig med din logo på.


Vi tilbyr flere forskjellige stiler:

  • Normal 3d plantegning (møblert, u-møblert, romnavn)

  • Normal 2d plantegning (møblert, u-møblert, romnavn)