Til brudeparet

Bryllupsdagen kommer aldri tilbake, den er viktige øyeblikk fra tidlig morgen til sen kveld. Men hvem skal få den viktige jobben med å fange dem?

Bryllupsfotograf Oslo - bryllup i Oslo

Fotografens rolle 

Bryllupsfotografen er ikke bare fyr med et dyrt kamera som dukker opp i vielsen knipser litt bilder her og der. Det er en person som fysisk skal være med dere store deler av den mest nervepirrende dagen i livet deres. Og en person dere skal kommunisere med fra booking til levering av det ferdige håndverket. 

Å få dokumentere en så sjelden begivenhet som en bryllupsdag er en priviligiert oppgave jeg tar på stort alvor. Jeg er ikke den høylytte fotografen som prøver å være midtpuktet på bryllupsdagen deres. Jeg fanger de naturlige øyeblikkene fra dagen deres på en diskre måte. Par jeg har jobbet med har fortalt at jeg er "overalt og samtidig ingen steder". Jeg føler det er en passende beskrivelse.

 

Om jeg skulle valgt..

Skulle jeg selv valgt fotograf i dag hadde jeg fokusert på disse tingene:

  • At fotografen forstår hva vi ønsker oss
  • Hva den totale prisen blir
  • Om prisen inkluderer bilder i full oppløsning
  • Backup av bildene med tanke på fremtiden
  • Hvor fort bildene blir levert
  • Bildekvalitet og stemning
  • Kvaliteten på opplevelsen
 

Det som er vanskelig å sette fingeren på

Alle bryllupsfotografer tilbyr noe helt unikt, alle har forskjellige kreative evner og forskjellig kvalitet på bildene og opplevelsen ellers.  To bryllupsfotografer kan koste like mye, men hva du får og hva du opplever er garantert ikke helt likt.

Bryllupsfotograf tilgjengelig i Oslo for bryllup
Jeg mener det er veldig viktig at man følger magefølelsen da man skal velge fotograf. Hvis du sitter med en god følelse om at jeg kan være passende fotograf for dere vil jeg at du skal ta kontakt.

Lykke til med valget av fotograf!

-Kasper
 

Du kan bruke skjemaet nederst hvis du ønsker å skrive til meg :)

 

Siste fra bloggen

Ta kontakt

Navn *
Navn