Ettårsbilder

Velg et nytt og trendy konsept! Bursdagsbarnet får en magisk bursdagskakeog det hele foreviges med en kjempemorsom fotoshoot i ditt hjem! Ja, du leste riktig, jeg tar med studioet mitt og rigger det opp hjemme hos deg!

Dette er inkludert

- Fotografering hjemme hos DERE (krever 4x6 meter åpen gulvplass)

- RIGGING AV FULLT FOTOSTUDIO (bakgrunn og studiolamper)

- kjempeflott app med bildene, se eksempel under

- kaken som skal smashes (leveres av min samarbeidspartner Designkaker)

Kjempestilig app med fantastiske bilder er inkludert i fotograferingen!

Kjempestilig app med fantastiske bilder er inkludert i fotograferingen!

 
Jeg er utrolig glade for at vi gjorde dette. Helmer hadde det kjempegøy og bildene ble knallfine – og litt annerledes. Ekstra morsomt er det at vi fikk en egen app med bildene, så nå går jeg rundt og viser bildene fra mobilen. Så stolt, vettu! Nå gleder vi oss til å sende ut de skjønne julekortene, også tenker jeg at vi må bruke et av bildene i en ramme her hjemme også ;-)
— Marianne Beate

Les hele innlegget på bloggen til Marianne Beate

 

Kontakt meg her

Navn *
Navn

Tips før fotografering

Ettårsbilder Oslo

- Klær til bursdagsbarnet er ikke inkludert. Men vi avtaler klær på forhånd så alt passer til temaet for fotograferingen. F.eks En stilig badebukse, en kul shorts, et fint skjørt eller bare i bleia. :)
- Bursdagsbarnet må være uthvilt og litt mett når fotograferingen starter. Dette er avgjørende for å få gode bilder.
- Vær ekstra nøye med vask av ansiktet før fotografering, og gjerne bruk litt krem på huden hvis den er tørr.
- Fotograferingen går mye bedre når den er helt uforstyrret av andre barn. En forelder må selvfølgelig være med :) To foreldre som står og stresser barnet i tillegg til fotografen kan ofte bli for mye.
- Bildene kan godt tas da barnet er rundt 11 mnd, slik at bildene er klare og kan vises frem på 1-års dagen :) Hva med et slideshow i bursdagsfeiringen på TV eller i bilderamme? Flotte bilder til bursdagsinvitasjon!?