Bryllupsalbum

Jeg lager bryllupsalbum i høyeste kvalitet slik at minnene lagres trygt, og kan vises frem på beste måte!

Ekslusivt

Jeg designer bryllupsalbum dere garantert kommer til å være stolte av og glede dere til å vise frem. På utsiden kan dere velge farger blant eksklusivt håndplukkede kvalitetskinn fra Italia eller trendy linstoff i spennende nyanser.  Vil du gi albumet ekstra beskyttelse kan du få med en håndlaget boks med monogrammet deres lasergravert på lokket. Lasergravering direkte på albumets forside er også mulig.

En praktisk beskyttende tøypose og inngraverte navn på forsiden av albumet kommer som standard.
Er du interessert i et slikt album av høy kvalitet vil jeg gjerne at du kontakter meg, bruk gjerne skjemaet nederst på siden.

designe bryllupsalbum
Håndlaget bryllupsalbum, vakre bryllupsalbum
Hei Kasper! Vil takke deg for det kjempefine bryllupsalbumet du har laget til oss!! utrolig bra kvalitet og kjempe fine bilder som vi får glede av å se på livet ut. Du er fantastisk flink:)
— Julie og Jan Erik, Eiker
Hei! Da har vi mottatt albumet og WOOW! Tusen hjertelig takk! Det er helt perfekt. Vi er super fornøyde. Kvaliteten, utseendet og bildene. Strøkent! Vil vise den til alle. Vi er veldig glade for at vi valgte deg. Tusen hjertelig takk igjen. :) :) :)
— AnneMette og Gjermund, Stathelle
Når albumet kom, var resultatet over all forventning – det var nydelig! Både albumet i seg selv, kvaliteten på bildene, redigeringen og sammensetningen av bildene. Det var en helt perfekt rød tråd gjennom hele boken, en blanding av små og store øyeblikk, hvor det sammen dannet et fantastisk tilbakeblikk på den store dagen.
— AnneLinn og Peter, Sande i Vestfold

Priser


Hjemlevering er selvfølgelig inkludert i prisen

Kontakt meg angående bryllupsalbum

Navn *
Navn