Bryllupsfotograf Drammen
Du er en magiker som har gjort bildene så fantastiske og virkelig en fotograf med stor F! Vi er utrolig glade for at vi fant og valgte deg, og ikke minst takknemlig for at du var med på å forevige dagen våres.
En bedre bryllupsfotograf tror jeg man skal lete lenge etter 😃👌 Stian er spesielt fornøyd med bilbildet..haha..😂👍
— Hanne og Stian
 
Bryllupsfotografering på Bygdøy i Oslo av Tine og Fredrik
 
Tusen takk - dette ble utrolig fine bilder! :)
Dypt imponert over hva du har fått til!
Dette skal opp på veggen både hjemme og på facebook, hehe!
Nok en gang, takk så mye!
— Tine og Fredrik
 
Bryllupsfotografering på Ingiærstrand bad av Stian og Betina
Tusen takk for så mange flotte bilder. Vi har allerede kost oss med å se på de opptil flere ganger og er så glad for at du har klart å fange så mange minnerike øyeblikk.
Vi sliter litt med å velge ut noen få bilder til takkekort :)
— Stian & Betina
 
Bryllupsfotografering av Anniken og Anders i Holmsbu
Hei igjen Kasper! :)

Tusen takk for nydelige bilder!
Du har virkelig klart å forevige bryllupsdagen vår på en nydelig måte gjennom fantastiske bilder! Vi er så takknemlige for at du har fått med både detaljene, stemningen, de store øyeblikkene og rammen for dagen. Vi er superfornøyd både med prosessen og resultatet! Utrolig gøy at vi fikk over 600 bilder!
Vi anbefaler deg gjerne videre!
— Anniken og Anders Myrseth Amundsen
 
Bryllupsfotografering i Horten på Karljohansvern av Cecilie og Tage.
Hei Kasper!
Vi er veldig fornøyde med bildene! Vi synes du klarte å fange veldig fine øyeblikk og skape spesielle stemningsfulle bilder. Resultatet ble akkurat slik vi hadde håpet, med litt utradisjonelle, men allikevel vakre og nydelige bryllupsbilder.
Tusen takk! Lykke til med fremtiden.
— Hilsen Cecilie og Tage :)
 
Bryllupsfotografering i Grenland av Marte og Olav
Hei Kasper!

Tusen hjertelig takk for jobben du har gjort... Bildene er redigert helt etter min smak også fikk du med så utrolig mange koselige øyeblikk fra familie og venner rundt :)
Vi er SUPER fornøyde, det var så stas og gjenoppleve dagen på nytt
Tusen, tusen takk igjen... Er det noe jeg har glemt å si da? :)
Ja!! Du er DYKTIG!
— Takknemlig hilsen fra Marte og Olav
 
Bryllupsfotografering i Holmsbu kirke

Bryllupsfotografering i Holmsbu kirke

Hei Kasper!

Vi er SUPER fornøyde!! Akkurat sånn vi hadde sett for oss! Tusen takk!
Vi blir forresten bare mer og mer glad i bildene. Du har fanget så mange fine øyeblikk og du fikk oss til å slappe så godt av. Ikke minst all servicen i forkant og etterkant. Vi kunne ikke blir mer fornøyde :)
— Mari og Anders
 
Bryllupsfotografering på Stathelle, Bamble i Telemark
Tusen takk for at du ville være med oss hele dagen! Jeg er veldig fornøyd med mange av bildene! Du er virkelig flink! Jeg koste meg hele dagen, og du var akkurat passe til stede. Du var veldig fremtredene når det gjaldt, og det var trygt for oss. At du kunne fortelle oss hva vi skulle gjøre. Også forsvant du plutselig når det var passende. Bildene av meg på huska var ekstremt fine, og gutta på togbanen tok helt av! Veldig tøft!!
— Erika og Øyvind
 
Bryllupsfotografering på Oscarshall på Bygdøy i Oslo
Tusen takk for de flotte bildene! De er helt fantastiske, det er så utrolig hyggelig å se gjennom bildene og føle at vi opplever dagen på nytt. Vi har fått mange fine komplimanger på bildene, hvor utrolig flotte de er og hvor bra øyeblikksbildene ble. Vi svarer alltid at det er takket være den flinke fotografen!
— Masse hilsner fra Monica og Lap
 
Bryllupsfotograf for Heidi og Andreas i Sande i Vestfold
Hei Kasper,

Hjertelig takk for de flotte bildene vi fikk fra bryllupet vårt. Det var veldig morro å se igjen alle de fine øyeblikkene gjennom dagen vår som du har fanget opp.
Vi synes vi fikk mange fine bilder fra dagen vår og er veldig fornøyde med resultatet. :)

Vi satte stor pris på å ha deg som fotograf, du var på rett sted til rett tid og knipset mange blinkskudd og skapte en avslappende og god stemning - Takk for det! :)

Vi er veldig fornøyde, hjertelig takk! :)
— Vennlig hilsen Heidi & Andreas
 
susanna-og-kai-22.jpg
Vi er veldig fornøyde med de flotte bildene som ble tatt på den store dagen vår!
Kasper har evnen til å gjøre seg selv “usynlig”, og dermed skape en avslappet, rolig og god stemning rundt fotograferingen, som de fleste kanskje stresser mest med. Kan anbefales på det varmeste!
— Susanna og Kai Nevanlinna
 
annelinnpete-10-785x523.jpg
Vi var så heldig å få bruke Kasper under vårt bryllup, noe vi ikke angrer på! Vi opplevde å få god gjennomgang på forhånd, og fikk lagt flere av våre tanker “på bordet”, samt mange gode tips og tanker fra bryllupsfotografen selv:) Selve dagen var han på plass fra frisørtime kl 09:00 og til bryllupsbilen vendte hjem sent på kvelden med et meget fornøyd brudepar:) Vi fikk mulighet til å ta bilder mange ulike steder, som gjorde at vi hadde mye fint å velge mellom når bildene kom, og resultatene ble fantastiske! Vi fikk også utrolig mange fine bilder fra selve festen, av familie og venner, hvor han hadde klart å fange mange små og store øyeblikk, og vi får mulighet til å se tilbake på så mange fine ting som det er lett at man fort “glemmer” etter en dag fylt ned så mange inntrykk og opplevelser.

Jeg har anbefalt Kasper videre til mine venner som bryllupsfotograf, og jeg vet at flere av disse også har vær superfornøyde med valget sitt:)

Tusen takk for en helt topp opplevelse, både under selve fotograferingen og for nydelige bilder fra en av den største dagen i vårt liv, som gir oss muligheten til å se tilbake på minnene til vi blir gamle og grå:)
— AnneLinn og Peter Hulsmann
 
TinaogSveinAre-Bryllupsfotograf-Sandefjord-16.jpg
Hei Kasper, vi synes det har vært en glede å jobbe med deg. Det var en absolutt fornøyelse for oss å ha deg som fotograf og en del av vår store dag. Ekfte engasjement og stor kreativitet gjenspeiler seg i de flotte bildene vi har fått!
Vi booker deg gjerne igjen ved en senere anledning.
— Tina og Svein Are Trollsås
 
3348Julie-og-Jan-Erik1.jpg
Hei Kasper! Vil takke deg for det kjempefine bryllupsalbumet du har laget til oss!! utrolig bra kvalitet og kjempe fine bilder som vi får glede av å se på livet ut. Du er fantastisk flink:)
— Julie og Jan Erik van Dijk
 
Marte-og-Olav-8683.jpg
Hvis du ønsker en bryllupsfotograf som kan følge deg og din kjære hele den store dagen nesten uten at du legger merke til at han er der, vet jeg hvem du bør velge. Når du kan ta frem bryllupsbildene et år etterpå og gjenoppleve dagen akkurat slik den var, da vet jeg at vi sannsynligvis hadde samme fotograf.
— Marte og Olav Kronstad
 
IMG_9984-Martha og Eirik-01-02-2014.jpg
Hei Kasper! Først og alt vil jeg si TUSEN hjertelig takk for at du dokumenterte bryllupet vårt!
Både Eirik og jeg var helt overveldet denne dagen og du loset oss igjennom en helt utrolig fin fotosession. Til tross for kaldt vær var dette et av høydepunktene og når vi nå har fått sett bare ett av bildene gleder vi oss noe helt utrolig til å se resten.Bildet du postet på Facebook var helt utrolig! Fargene, stemningen, helt magisk!
Vi er utrolig glade for at vi valgte deg som fotograf og kommer absolutt til å anbefale deg videre.
— Martha og Eirik Lamøy
 
bryllupsfotograf oslo.jpg
Hej Kasper
Morten og jeg er virkelig imponerede over kvaliteten af de billeder vi fik taget til vort bryllup.

På selve dagen var vejret helt ekstremt dårligt. Det regnede og lynede næsten hele dagen, så vi måtte annullere de steder vi egentlig havde ønsket at tage billeder, da det var i en skov, som stod under vand.

Men i stedet fandt du en masse andre interessante steder, hvor du med det samme kunne se at det ville give flotte billeder. Og den redigering du gjorde med billeder bagefter var virkelig imponerende.

Alle de venner som har set vore billeder siger, at det er de flotteste bryllupsbilleder de nogensinde har set.
Vi er meget meget tilfredse med resultatet og flere af billederne har vi brugt i stor format til væggen efterfølgende.

Jeg vil på det varmeste anbefale alle at få taget deres bryllupsbilleder af dig.
— Maja og Morten Clausen
 
ChristineogNicolai-Bryllupsfotograf-Ski-Siggerud-5.jpg
Vi er kjempefornøyd med bildene du har tatt! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger etter at takkekortene er levert :D Nok et fornøyd brudepar..
— Christine Agard og Nicolai Bernhardsen